Noua Invatatura Audio: Abandonand Opiniile Pentru a Aduce Pace Mintii . . . Updatarea Programului de Predare: Romania: 10 - 11 februarie 2018 ... Anglia: 17 - 18 februarie 2018 ... Italia: 24 - 25 februarie 2018 ... Polonia: 17 - 18 martie 2018 ... Japonia: 23 - 25 martie 2018 ... Anglia: 30 martie - 8 aprilie 2018 ... Pentru Detalii Vizitati: Programul de Predare

Informatii despre Retrageri

Costurile retragerilor:

Nu sunt costuri pentru a participa la Retragerea de Vara Pathgate; participantii sunt bineveniti sa faca donatii in functie de posibilitati in timpul Retragerii. Bauturi racoritoare, mici aperitive si un pranz vegetarian este inclus. Costurile cu transportul si cazarea nu sunt incluse.

Cazarea:

Sunt multe Hosteluri sau Hoteluri locale in jurul orasului Newcastle upon Tyne. Exista si posibilitatea cazarii in regim de dormitor la comun pentru studentii care doresc sa stea langa Centrul Dharma Pathgate. 

Pentru o lista a cazarilor si pentru mai multe informatii, inclusiv transportul de la Aeroportul International Newcastle, Statia de Tren Newcastle si Statia de Autocar la Centrul Dharma Pathgate, va rugam contactati coordonatorul retragerii: Kunzang Namgyal, Tel: +44-191-2094518, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Traducerea:

Toate invataturile din timpul Retragerilor de Vara ale Institutului Pathgate vor fi predate in limba engleza. Daca aveti nevoie de sprijinul unui traducator, va rugam sa trimiteti email la: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. pentru a vedea ce traducator este disponibil in timpul retragerii inainte de a va trimite formularul de inregistrare.

Nota Speciala cu Privire la Participarea la Retragerile de Vara Pathgate:

Studentii care vor sa participle la oricare dintre Retragerile de Vara Pathgate, trebuie sa obtina permisiune de la Ven. Lama Dondrup Dorje inainte de a completa Formularul de Inregistrare. Aplicatiile trebuiesc facute personal, sau prin email la: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Formularul de Inregistrare:

Faceti Click aici pentru Formularul de Inregistrare: Va rugam sa il printati si completati.

Formularele Completate pot fi trimise la:

Pathgate Institute, PO Box 1XE, Newcastle-Upon-Tyne, NE99 1XE, England.