Noua Invatatura Audio: Vezi Adevarul cu o Minte Tacuta . . . Actualizarea Programului de Predare:  Italia: 11 - 12 februarie 2017 ...  Grecia: 18 - 19 februarie 2017 ...  Anglia: 25 - 26 februarie 2017 ...  Hong Kong: 3 - 6 martie 2017 ...  Singapore: 8 - 12 martie 2017 ...  Australia: 14 - 26 martie 2017 ...   Romania: 1 - 2 aprilie 2017 ...   Japonia: 7 - 9 aprilie 2017 ...  Anglia: 14 - 17 aprilie 2017 ...  Pentru Detalii Vizitati: Programul de Predare

Informatii despre Refugii

Costurile refugiilor:

Nu sunt costuri pentru a participa la Scoala de Vara Pathgate; participantii sunt bineveniti sa faca donatii in functie de posibilitati in timpul Refugiului. Bauturi racoritoare, mici aperitive si un pranz vegetarian este inclus. Costurile cu transportul si cazarea nu sunt incluse.

Cazarea:

Sunt multe Hosteluri sau Hoteluri locale in jurul orasului Newcastle upon Tyne. Exista si posibilitatea cazarii in regim de dormitor la comun pentru studentii care doresc sa stea langa Centrul Dharma Pathgate. 

Pentru o lista a cazarilor si pentru mai multe informatii, inclusiv transportul de la Aeroportul International Newcastle, Statia de Tren Newcastle si Statia de Autocar la Centrul Dharma Pathgate, va rugam contactati coordonatorul refugiului: Kunzang Namgyal, Tel: +44-191-2094518, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Traducerea:

Toate invataturile din timpul Refugiilor de Vara ale Institutului Pathgate vor fi predate in limba engleza. Daca aveti nevoie de sprijinul unui traducator, va rugam sa trimiteti email la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru a vedea ce traducator este disponibil in timpul refugiului inainte de a va trimite formularul de inregistrare.

Nota Speciala cu Privire la Participarea la Scoala de Vara Pathgate:

Studentii care vor sa participle la oricare dintre Refugiile Scolii de Vara Pathgate, trebuie sa obtina permisiune de la Ven. Lama Dondrup Dorje inainte de a completa Formularul de Inregistrare.Aplicatiile trebuiesc facute personal, sau prin email la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Formularul de Inregistrare:

Faceti Click aici pentru Formularul de Inregistrare: Va rugam sa il printati si completati.

Formularele Completate pot fi trimise la:

Pathgate Institute, PO Box 1XE, Newcastle-Upon-Tyne, NE99 1XE, England.