...

Privire Retrospectiva a Activitatilor Pathgate 2017

 

Ven. Lama Dondrup Dorje predand in timpul Retragerii de Vara Pathgate 2017

In timpul anului 2017, Ven Lama Dondrup Dorje a continuat sa calatoreasca in lume predand si sustinand studentii Pathgate din Hong Kong, Singapore, Australia, Japonia, Anglia, Grecia, Italia, Romania si Polonia. In 2018 studentii din Polonia vor beneficia de versiunea in limba poloneza a site-ului Pathgate. Site-ul Pathgate este acum disponibil in engleza, greaca, italiana, romana, poloneza, chineza si japoneza.

Participantii la Retragera de Vara 2017 la Centrul Dharma Pathgate

Retragerea de Vara Pathgate din Newcastle din 2017 a avut loc in timpul lunilor iulie si august, multi studenti avand conditiile propice pentru a putea participa la intreaga desfasurare a retragerii vreme de noua saptamani. Ca parte a programului de retragere zilnica, Retragerea de Vara a inclus practica Riwo Sangcho de ofranda a focului, Vajrakilaya si practica Tara Puja, iar multi studenti au avut semnele beneficiilor de pe urma practicii. In timpul Retragerii, Ven. Lama Dondrup Dorje a continuat Predarea Rugaciunii in Sapte Linii catre Guru Rinpoche, predare care a inceput in timpul anului 2017.

Invataturi Audio Zilnice au fost oferite in fiecare seara in Centrul Pathgate din Anglia de ceva timp acum. Aceasta optiune este oferita studentilor Pathgate care au permisiunea Ven. Lama Dondrup Dorje de a le primi.

O fosta biserica a fost convertita in noul Centru Palyul din New York

In August, un apel pentru suport financiar a fost primit de la Kempo Tenzin Norgay care a petrecut ultimii zece ani incercand sa stranga $1,000,000 Dolari Americani pentru a cumpara o fosta biserica in districtul Queen din New York pentru a fi convertita intr-un Centru Palyul care este una din ultimele dorinte neindeplinite ale Sfintiei Sale Penor Rinpoche, si pana in acel moment Kenpo Tenzin Norgay a reusit sa stranga $600,000 Dolari Americani care nu erau suficienti pentru a achita integral proprietatea. Ven Lama Dondrup Dorje, ca raspuns la aceasta cerinta a fost in masura sa ii ofere suficienti bani pentru a face posibil pentru Khenpo Tenzin Norgay sa cumpere cladirea in numele Palyul Ling International in SUA si sa inceapa procesul renovarii cladirii care include facilitati de cazare pentru calugari care vor sta acolo. Cladirea asteapta aprobarea procurorului Statului New York pentru ca procedura de vanzare sa inceapa.

Unii din studentii sponsorizati de Programul de Parteneriat Pathgate

Programul de Parteneriat Pathgate si-a continuat obligatiile in desfasurare de a sponsoriza educatia tinerilor si calugarilor in diverse tari precum Mongolia, India si Nepal. Suport saptamanal pentru saraci si bolnavi a continuat deasemenea de-a lungul anului. Toate aceste lucruri au fost facute posibile datorita sustinerii generoase a studentilor si prietenilor Institutului Pathgate din intreaga lume. Daca doriti sa sustineti Programul de Parteneriat Pathgate si sa deveniti un Prieten al Pathgate International, puteti face acest lucru dand click pe Faceti o Donatie.