...

Rezumatul Activităților Pathgate 2016

 

Rezumatul Activităților Pathgate 2016

Pe parcusul anului 2016, Ven. Lama Dondrup Dorje a continuat să sprijine studenții prin menținerea unui program plin de călătorii și predare în locații din întreaga lume.

În afara numeroaselor retrageri pe care le-a condus în Anglia și a vizitelor regulate în Hong Kong, Singapore, Nagano, Sidney, Melbourne, Milan, Atena și Bucuresti, Ven. Lama Dondrup Dorje a vizitat Cracovia, în Polonia, de două ori pe parcursul anului 2016 pentru a oferi învățături și suport unui nou grup de studenți locali. Ven. Lama Dondrup Dorje a vizitat, de asemenea Osaka, pentru a preda acolo pentru prima oară în luna octombrie, la invitația unor studenți care au participat la predarea din Nagano.

Calugarite (Anis) ale Institutului Pathgate in perioada Retragerii de Iarna demonstrand studentilor cum se face o torma
Ven. Lama Dondrup Dorje cu studenti in Polonia

Retragerea de Vară Pathgate 2016 din Newcastle, Anglia s-a derulat pentru perioada obișnuită de nouă săptămâni, iar mulți studenți din jurul lumii care au participat și-au extins șederea după această perioadă pentru a se bucura de avantajele învățăturilor audio zilnice, disponibile în fiecare seară la Centrul Pathgate din Newcastle.

Ven. Lama Dondrup Dorje cu studenti in Osaka, Japonia
Ven. Lama Dondrup Dorje cu studenti pe perioada Retragerii de Vara 2016

Programul de Parteneriat Pathgate a continuat să sponsorizeze educatia și pentru cei tineri și pentru hirotonisiti în numeroase țări precum Mongolia, India și Nepal, în plus față de susținerea anuală care este pusă la dispoziția celor în vârstă și celor fără casă. Toate acestea sunt posibilie prin susținerea generoasă a studenților și a prietenilor Institutului Pathgate din întreaga lume. Dacă doriți să sustineți Programul de Parteneriat Pathgate și să deveniți Prieten al Pathgate International, puteți face acest lucru dând click pe Faceți o Donație.