...

Procesul de producție al filmului Viața lui Guru Rinpoche

Procesul de producție al filmului Viața lui Guru Rinpoche

Scene from The Life of Guru Rinpoche

Pe măsura ce se lucrează în continuare la re-editarea filmului Viața lui Guru Rinpoche, filmat sub supravegherea raposatului Sfinției Sale Pema Norbu Rinpoche în anii 90, un nou scurt metraj 'Procesul de producție al filmului Viața lui Guru Rinpoche' în care este se arată aspecte ale post-producției noii ediții a filmului și un nou trailer oficial sunt acum disponibile pentru a fi văzute în cadrul secțiunii Dharma Theatre.

Scene from The Life of Guru Rinpoche

Filmul original, Viața lui Guru Rinpoche, a fost produs în cadrul Mânăstirii Namdroling din India în anii 1990 ca un film tibetan de 10 ore. S-a lucrat în ultimii zece ani la traducerea scenariului tibetan în engleză și editarea subtitrărilor întregului film. Filmul a fost restaurat și îmbunătățit digital pentru a se încadra într-un format pe ecran lat. Filmul original a fost filmat avand ca fundal perdele pictate reprezentând clădiri și peisaje. Procese de rotoscoping care au fost folosite pentru filme cum este Hobbit-ul, Godzilla și Harry Potter, sunt folosite pentru eliminarea acestor fundaluri inițiale, decupându-se imagine cu imagine pentru a fi înlocuite cu clădiri și panorame CGI (imagini generate de computer) care au fost filmate în diverse locații din lume. Întregul film este de asemenea re-editat și efectele speciale utilizate în filmul original sunt reconstruite în sisteme de animație 3D pentru a combina tehnicile moderne de producție cu viziunea originală a filmului. animation to combine the techniques of modern film-making with the original vision of the film.

Pentru a vedea 'Procesul de producție al filmului Viața lui Guru Rinpoche' și noul trailer oficial al filmului, vă rugăm să dați click pe Dharma Theatre.