...

Strângerea de Fonduri pentru Programul de Vaccinare pentru Hepatita B a fost finalizată

Strângerea de Fonduri pentru Programul de Vaccinare pentru Hepatita B a fost finalizată

Vaccinarea pentru Hepatita B la Mânăstirea Namdroling

Multe mulțumiri tuturor studenților și prietenilor Institutului Pathgate care au susținut strângerea de fonduri pentru Programul de Scanare și Vaccinare pentru Hepatita B desfășurat la Mânăstirea Namdroling în India. Datorită generozității voastre fondurile necesare au fost strânse și administratorii Spitalului Tsepal Tobkyed au început să scaneze și să vaccineze întreaga populație hirotonisită a Mânăstirii Namdroling.

Un număr total de 1000 de nou veniți, care au ajuns la Mânăstirea Namdroling de la ultimul program de de vaccinare pentru Hepatita B de acum patru ani, au fost scanați pentru Hepatita B din data de 14 pana pe 17 August; iar până la data de 24 August unui numar total de aproximativ 3500 de călugări și călugarițe li s-a injectat prima doză de vaccinare pentru Hepatita B.

Acest program nu ar fi fost posibil fără sprijinul generos al tuturor studenților și prietenilor din jurul lumii. În numele Mânăstirii Namdroling vrem să ne exprimăm sentimentele profunde de recunoștință față de voi toți.