...

Actualizare: Este Nevoie de Mai Multe Fonduri pentru Programul de Vaccinare pentru Hepatita B în India

Monitorizarea Starii de Sanatate pentru noii calugari și calugarite ai Mânăstirii Namdroling

Vă mulțumim pentru întreaga susținere obținută în urma apelului pentru strângerrea de fonduri pentru Programul de Vaccinare pentru Hepatita B al Mânăstirii Namdroling. Aproape 7000 de Lire sterline au fost strânse, însă nu suntem nici măcar aproape de targetul final, având nevoie de încă 23,000 Lire sterline pentru a salva vieți făcand acest Program de Vaccinare posibil.

Hepatita B este o boala infecțioasa inflamatorie a ficatului. Simptomele sunt o febra medie, rău/ vărsături, diaree și dureri abdominale care în mod obișnuit durează șase luni, însă în cazurile cronice purtătorii au boli de ficat care pot cauza ciroză și cancer al ficatului. India este țara a 36 de milioane de cazuri cronice, 11% din totalul din lume și are între 100 000 și 200 000 de morți în urma carcinomei hepatocelulare sau cirozei în fiecare an. Spre deosebire de cazurile lumii dezvoltate, unde transmisia de Hepatita B este asociată cu sexul neprotejat și injectarea de droguri, în India infectia se răspandeste prin traiul aglomerat și lipsa igienei, prin tranfuziile de sânge contaminat, prin tratamente medicale și dentale, împărțirea acelorași periuțe de dinți, aparate de ras chiar și prosoape. Hepatita B este de 50 - 100 de ori mai infecțioasa decât SIDA. Este o problemă majoră de sănătate în India, astfel fiind foarte important să sustinem acest program de vaccinare. Unde programul de vaccinare pentru Hepatita B este administrat cazurile de infectare sunt reduse cu mai mult de 95%.

Un nou călugar la Mânăstirea Namdroling care primeste Vaccinarea contra Tifosului

Programul de Vaccinare planificat, cerut de Administrarea Spitalului la Spitalul Tsepal Tobkyed, va proteja peste 4000 de călugari și călugărițe ai Mânăstirii Namdroling din India. Costul programului este estimat la aproxim 3 milioane de Rupii Indiene, care înseamnă aproximativ 30,000 Lire sterline. Din această sumă aproape 7,000 Lire Sterline au fost strânse prin susținerea generoasă a studenților și prietenilor Institutului Pathgate, însă mai este nevoie de peste 23,000 Lire sterlinepentru a cumpăra vaccinurile care vor proteja viețile a peste 4000 de călugări și călugărițe la Mânăstirea Namdroling.

Dacă doriți să susțineti activ acest Program de Vaccinare vă rugăm să trimiteți o plată prin Paypal sau prin transfer în contul bancar Pathgate. Vă rugăm dați click pe ‘Faceți o donație’ pentru a dona fonduri.