...

Anunțul Important privind Ofranda pentru Viață Lungă a Yangsi Rinpoche

Anunțul Marii Ceremonii de Tenshug (Ofranda pentru Viață Lungă)

Administratorii Mânăstirii Namdroling din India au făcut o cerere formală studenților comunității Palyul din întreaga lume pentru a susține o Mare Ceremonie Tenshug (ofrandă pentru viață lungă) în timpul ceremoniei de întronare a Yangsi-ului (reîncarnarea) guru-lui nostru, Sfinția să Penor Rinpoche. Mesajul anunțului formal este după cum urmează:

În cea de-a patra zi a celei de-a șasea luni tibetane (31 iulie 2014), Yangsi-ul (reîncarnarea) prea iubitului nostru guru, Sfinția să Pema Norbu Rinpoche, va fi întronat cu o mare ceremonie de bun augur la Mânăstirea Palyul în Tibet.

Măreața bunătate care izvoraște din marea compasiune a Sfinției Sale nu poate fi răsplătită nici dacă ar fi să umplem întregul sistem de trei mii de lumi cu aur. Pentru a aduna cele două acumulări și, de asemenea, ca o circumstanță de bun augur pentru ca viața prețioasă a Yangsi-ului Rinpoche să rămană fermă vreme de o sută de kalpa în beneficiul ființelor simțitoare și a învățăturilor, și totodată pentru a ne asigura că toate aspirațiile sale nobile vor fi împlinite fără obstacole, și în mod particular, deoarece ceremonia de întronare va fi prima activitate iluminată a Yangsi-ului Rinpoche, este responsabilitatea supremă a tuturor studenților Sfintiei Sale Penor Rinpoche să facă o Mareață Ceremonie Tenshug (ofrandă pentru viață lungă) cu multă bucurie, credință, și entuziasm, astfel deschizându-se ușa oportunitaților nelimitate de bun augur pentru toți.

Facem apel astfel la studenții Institutului Pathgate care își doresc să susțină acest proiect, să facă contribuții prin intermediul contului Pathgate astfel încât să putem oferi o ofranda în numele tuturor prietenilor și studenților Institutului Pathgate. Pentru a contribui la această Ofranda Tenshug, vă rugăm mergeți la Faceți o donație.