Cum să Devenim o Comoară Vie a Dharmei - News

Cum să Devenim o Comoară Vie a Dharmei

În învățătura ‘Cum să Devenim o Comoară Vie a Dharmei', contiunuarea Învățăturii Audio ‘Calea Prin Care Putem Atinge Eliberarea', Ven. Lama Dondrup Dorje descrie patru pași pentru a ne îmbunătăți conduita și facând acest lucru să aducem stabilitatea unei minți care este liberă de neliniști. Doar având această stabilitate ne putem relaxa în cadrul naturii noastre reale și astfel înțelepciunea de bază va ieși la suprafață.

Atunci când practicăm cu toată inima să punem Învățătura Dharmei în practică cu sinceritate și consistență, ne transformăm pe noi înșine într-o Comoară Vie a Dharmei. Învățătura lui Buddha este focusată pe îmbunătățirea propriului nostru comportament, și nu în a-i judeca și corecta pe ceilalți. Aici, Ven. Lama Dondrup Dorje descrie și explică patru practici pe care le putem aplica cu toții în viața noastră de zi cu zi: să nu vorbim despre greșelile altor oameni, să nu vorbim despre păcatele altor oameni, să nu folosim cuvinte vulgare sau cuvinte de mânie, și să nu practicăm zgârcenia sau egoismul însă, în schimb, să practicăm generozitatea dăruirii cu bucurie.

Pentru a asculta aceasta sau alte Învățături Audio sau pentru a le downloada ca MP3, vă rugăm vizitați Învățături Audio ale Venerabilului Lama Dondrup Dorje.