Retrospectiva Activităților Pathgate în 2015

Retrospectiva Activităților Pathgate în 2015

Rinpoche cu studenti la finalul Retragerii de Iarna Pathgate

De-a lungul anului 2015, Ven. Lama Dondrup Dorje și-a continuat programul neobosit de Predare și susținere a multitudinii studenților din jurul lumii; culminând cu Retragerera de Vară Pathgate care se ține în fiecare an vreme de nouă săptămâni în Newcastle upon Tyne, Anglia. Urmând cu strictețe instrucțiunile Ven. Lama Dondrup Dorje, mulți studenți au arătat semnele unor rezultate bune în timpul perioadei Retragerii de Vară, iar mulți au cerut să își extindă șederea în Retragere.

De la jumătatea anului 2015, Învățături Audio zilnice bazate pe Studiul Fundației Dharmei au fost oferite studenților de la Centrul Dharma Pathgate din Newcastle cât și studenților din alte părți ale lumii eligibili să asculte astfel de învățături. Acest lucru a fost considerat a fi cât se poate de benefic studenților pentru a-și consolida practica disciplinei care duce către stabilitatea minții.

Nepal earthquake in 2015

În plus față de focusul pe educație, Institutul Pathgate continuă să îi susțină pe cei în nevoie prin Programul de Parteneriat Pathgate, susținând multe proiecte și indivizi din jurul lumii, oferind educație pentru cei tineri și susținere pentru cei în vârstă și fără adăpost. În plus, față de angajamentele de sponsorizare actuale, Ven. Lama Dondrup Dorje a răspuns la apeluri urgente, ajutând victime ale dezastrelor pe care le vedem în jurul lumii.

Children sponsered by Pathgate Partnership Programme

Spre sfârșitul anului 2015, Ven. Lama Dondrup Dorje a oferit din nou o susținere generoasă celor în nevoie, sponsorizând haine groase și mâncare persoanelor fără adăpost din Newcastle upon Tyne, prin People’s Kitchen, o asociație caritabilă pe care Pathgate o susține în timpul anului cu o livrare săptămânală de fructe și legume. Anul acesta, Programul de Parteneriat Pathgate a sponsorizat, de asemenea, prânzul de Crăciun pentru copiii unui Orfelinat din Romania.

Staff of the Romania orphanage shopping for the Christmas meal

Nici unul din aceste proiecte nu ar fi fost posibile fără susținerea generoasă din partea studenților și a prietenilor Institutului Pathgate. Dacă vă doriți să susțineți Programul de Parteneriat Pathgate și să deveniți Prieten al Pathgate International, puteți face acest lucru dând click pe Faceți o Donatie.