Calea Prin care Putem Atinge Eliberarea - News

Calea Prin care Putem Atinge Eliberarea

Thangka of Shakyamuni Buddha

Învățătura Audio ‘Calea Prin care Putem Atinge Eliberarea' continuă învățătura ‘Trăind o Viață Plină de Înțeles', și descrie modalitatea prin care trebuie să îi urmăm exemplul PreaÎnălțatului Buddha Shakyamuni dacă ne dorim să abandonăm ciclul nașterilor și al morților.

Ven. Lama Dondrup Dorje descrie studenților disciplina pe care trebuie să o adopte pentru a depăși multele obiceiuri, și explică faptul că atunci când vorbim despre a ‘pleca de acasă’, nu se referă la a pleca din casa în care trăiești, ci a abandona obiceiurile cu care ne-am deprins.

Subliniind importanța practicii efective, Ven. Lama Dondrup Dorje descrie întunecarea obscurării și nevoia de a elimina otrăvurile mentale precum mânia și aroganța. Pentru a practica Dharma în lume este nevoie să interacționam cu oamenii, și aici Ven. Lama Dondrup Dorje descrie patru lucruri pe care trebuie să le evităm pentru a avea o relație mai bună cu ceilalți, subliniind că un pas corect în direcția iluminării este a fi în lume, a interacționa cu lumea însă nefiind distras de ceea ce se întâmplă în lume.

Pentru a asculta aceasta învățătură sau alte Învățături Audio sau pentru a le downloada ca MP3, vă rugăm sa vizitați Învățături Audio ale Venerabilului Lama Dondrup Dorje.